top of page

Confectie haarwerken

Een confectiehaarwerk (pruik) is een haarwerk dat machinaal gefabriceerd wordt. Er is keuze uit meerdere modellen en kleuren. Er zijn verschillende mogelijkheden die het haarwerk biedt en dus ook passend aan uw wens en situatie te maken. Een confectiehaarwerk wordt meestal gekozen als het om een tijdelijke oplossing gaat.

Deze is meestal binnen twee dagen al binnen. Zo’n zichtzending bestaat uit 6 – 10 speciaal voor u geselecteerde haarwerken (pruiken). Al deze haarwerken voldoen aan uw eisen, gezamenlijk bekijken we dan welk haarwerk bij u uiteindelijk het best staat en past.

Mocht er onverhoopt toch een vertraging in de levering van de zending ontstaan dan wordt u daar meteen telefonisch van op de hoogte gebracht. De eventuele gemaakte afspraak kan dan(indien nodig) worden aangepast.

Wanneer de keuze op een bepaald haarwerk is gevallen dan kan meteen tot aflevering over worden gegaan . Bij de aflevering worden de puntjes op de ‘i’ gezet. Zoals bijvoorbeeld kleine aanpassingen aan het model van het haarwerk, zodat het perfect bij u past.

Het kan ook zijn dat u het niet zeker weet of uw haar wel gaat uitvallen. In dat geval kunt u het haarwerk tot 4 weken kosteloos bij ons reserveren.

Bij de aflevering krijgt u een persoonlijke demonstratie hoe om te gaan met het haarwerk. Waarbij alle zaken waar u tegen aan kan lopen goed uitgelegd worden. Zoals bijvoorbeeld; "Hoe zet ik het haarwerk goed op mijn hoofd?", "Waar moet ik opletten bij het dragen van een haarwerk?" en "Hoe moet ik het haarwerk wassen?". Vanzelfsprekend krijgt u ook op schrift de gebruiksaanwijzing van het haarwerk mee.

Minstens zo belangrijk is de nazorg. Het is heel belangrijk dat u tevreden met een haarwerk bent en blijft. Daarom wordt met u, standaard na ca. 2 weken dat u het haarwerk draagt, geheel gratis een ‘nazorg’ afspraak gemaakt. Onder meer alle eventuele probleempjes worden dan behandeld en/of gecorrigeerd. Natuurlijk kunt u ook al direct bij ons langs komen, wanneer er iets aan de hand is of als u nog dringende vragen heeft.

bottom of page